konformizm kontestacji

Jacek JacoM Michalski

oficjalnie jestem gejem
a nie oficjalnie chuj to kogo obchodzi
w zasadzie pizda to kogo obchodzi
to że nie lubię dymać facetów
nie zmienia postaci rzeczy
i dla jasności nie lubię też być dymany

 

macie rację mądrale  
ten tekst nic nie wnosi
ale mam wrażenie że właśnie was
pierdolę

Oceń ten tekst
Jacek JacoM Michalski
Jacek JacoM Michalski
Wiersz · 25 kwietnia 2014
anonim
  • calvados
    I są tacy, którzy myślą podobnie... wystarczy sobie poczytać komentarze. A może jednak wnosi, np. frustrację, niezgodę na wykorzystywanie w różnych sytuacjach, nie aprobuję Twojego jaskrawego słownictwa, nagromadziłeś go tu sporo, zagłuszyłeś wszelkie walory, dziś nie ocenię :-)

    · Zgłoś · 10 lat temu