Jackowi
pomiędzy biegunami
brakiem zimy i kół dziwaczejemy
bujając ziemię
i to co obok
a koń tylko głowę schyla z poczuciem
nietłumaczeń naszego strachu i obaw
zapisanych jak wiersz
na twoich plecach z logiem
firmy noszącej imię
jeszcze nie moje
się nie bój... wygrawerują imię twe na jego... oby nie nagrobklu:)