CZY TO JEST MIŁOŚĆ ?

Sylwia Aszendorf

CZY TO JEST MIŁOŚĆ ?

MIŁOŚC CZASAMI RANI
CZYNEM I SŁOWEM

POTRAFI BYĆ PRZEWROTNA
OSZUKIWAĆ I ZDRADZAĆ

ODWRÓCIĆ SIĘ W POTRZEBIE
I W CISZY ODEJŚĆ

CZASAMI JEST PRZEKUPNA
NIE LICZY SIE Z NIKIM

CZY TO JEST MIŁOŚĆ?

NIE

TO LUDZKI EGOIZM.

Oceń ten tekst
Ocena czytelników: Słaby 3 głosy
Sylwia Aszendorf
Sylwia Aszendorf
Wiersz · 2 maja 2014
anonim