CZY TO JEST MIŁOŚĆ ?
MIŁOŚC CZASAMI RANI
CZYNEM I SŁOWEM
POTRAFI BYĆ PRZEWROTNA
OSZUKIWAĆ I ZDRADZAĆ
ODWRÓCIĆ SIĘ W POTRZEBIE
I W CISZY ODEJŚĆ
CZASAMI JEST PRZEKUPNA
NIE LICZY SIE Z NIKIM
CZY TO JEST MIŁOŚĆ?
NIE
TO LUDZKI EGOIZM.
CZY TO JEST MIŁOŚĆ ?
Sylwia Aszendorf
Sylwia Aszendorf
Wiersz
·
2 maja 2014
-
kopia cesarza internetuSłowa mają sens i wartość