najebać się
nie! ważne jak
nie! ważne z kim
nie! ważne gdzie
złota muzyka biegnie
śladem białych ścieżek
chyba miał racje Baudelaire
wyobraźnia nieskończona
nie ma czego poszerzać
najebać się
nie! ważne jak
nie! ważne z kim
nie! ważne gdzie
święty wrzask oburzenia
ginie w transowym rytmie
padnie niejeden z tych
co chcą polecieć
takie życie
najebać się
nie! ważne jak
nie! ważne z kim
nie! ważne gdzie
macie racje mądrale
to już samo dno
trzeźwy do utraty przytomności
używam dialektyki logiki
oraz innych kurwa narkotyków
tak z czystej ciekawości, w jakim celu piszesz i dla kogo?