szczęściarzu

Jarosław Baprawski

wbrew pozorom nie była łatwa
nie dawała dupy tylko w święta

 

robiła mi dobre kanapki ze schabowym
poiła i karmiła w chwilach głodu
przynosiłem jej wiersze
patrzyłem w oczy

 

a ona mówiła heniek

 

jaki ty kurwa plastycznie uzdolniony

 

w łóżku pewnie też
dobrze sobie radzisz
może zrobiłbyś mi tatuaż

 

pod majtkami
jakiegoś motyla
kominiarza moskita

 

no spoko maleńka
i kto go kurwa zobaczy

 

tylko ty

Jarosław Baprawski
Jarosław Baprawski
Wiersz · 5 maja 2014
anonim