Literatura

DESZCZ (wiersz)

Sylwia Aszendorf

DESZCZ

DESZCZ TOWARZYSZY
MOIM MYŚLOM
TAK WIELE DO NAPISANIA
WIRUJE ŚWIAT EMOCJI
NIEWYPOWIEDZIANE SŁOWA
PŁYNĄ
CE Z GŁĘBI SERCA


LEĆ LEĆ DUSZO MOJA
POZWÓL MI UJRZEĆ
NASZ ŚWIAT
WOLNY CZYSTY SZCZERY
DZIĘKI PRAWDZIWEJ MIŁOŚCI
NAWET TEN DESZCZ
ZACHMURZONE NIEBO
NIE ODBIERZE MI NADZIEI
KTÓRA ODEJDZIE WRAZ
ZE MNĄ


słaby+ 2 głosy
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować i oceniać teksty
Zaloguj się Nie masz konta?   Zarejestruj się
Mithril
Mithril 5 maja 2014, 08:45
to się nazywa..........................grafomania nasączona bykami
Sylwia Aszendorf
Sylwia Aszendorf 5 maja 2014, 11:03
A GDZIE PAN TE BYKI WIDZI
Mithril
Mithril 5 maja 2014, 11:23
poprawiasz udając "głupią" i jeszcze ślepa jesteś

"DZIĘKI PRAWDZIWEJ >>>MILOŚCI<<<"
Sylwia Aszendorf
Sylwia Aszendorf 5 maja 2014, 15:11
CO ZA KWIECISTA WYMOWA...
kopia cesarza internetu 17 maja 2014, 12:29
Pan Mithril jest bardzo nieokrzesany.
Nie ma co się takimi przejmować
przysłano: 5 maja 2014 (historia)

Inne teksty autora

EKSPLOZJA
Sylwia Aszendorf
CIEMNY KSIĄŻĘ
Sylwia Aszendorf
CISZA
Sylwia Aszendorf
POCAŁUNEK GWIAZDY
Sylwia Aszendorf
ODEBRALI MI
Sylwia Aszendorf
EKSTREMALNIE
Sylwia Aszendorf
IDŹ OBOK
Sylwia Aszendorf
więcej tekstów »

Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką prywatności.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.

Zgłoś obraźliwą treść

Uzasadnij swoje zgłoszenie.

wpisz wiadomość

współpraca