RÓWNOWAGA
ZMĘCZONY UMYSŁ
OBOLAŁE CIAŁO
W LUDZKĄ AMBICJE
ODZIANE
WALKA O PRZETRWANIE
ZAGUBIENI W CODZIENNOSCI
ZAPOMNIELI O PROSTOCIE
PIEKNIE NATURY
CISZY
W NIEJ NALEŻY SZUKAĆ ROWNOWAGI.
RÓWNOWAGA
Sylwia Aszendorf
Sylwia Aszendorf
Wiersz
·
5 maja 2014
-
kopia cesarza internetuOddaje rzeczywistość