Wywrota
Śpiewnik
Literatura
Muzyka
Lifestyle
Podróże
Kino
Teatr
Sztuka
Technologie
Obyczaje
Literatura
Zaloguj się
Zarejestruj się!
×
Wywrota
Śpiewnik
Literatura
Muzyka
Lifestyle
Podróże
Kino
Teatr
Sztuka
Technologie
Obyczaje
Tryb nocny
Literatura
Sylwia Aszendorf
TANKA
TANKA
Sylwia Aszendorf
TANKA
GORĄCY PIASEK
AFRYKA PIĘKNEM KUSI
UBOGIE ŻYCIE
MARTWE CIAŁO SŁONIA
JUŻ BEZ KOŚCI SŁONIOWEJ
Lubię
Sylwia Aszendorf
Wiersz · 5 maja 2014
kopia cesarza internetu
Niestety giną słonie z chciwości i głupoty ludzkiej...
Lubię
·
Zgłoś
·
10 lat
×
Zgłoś obraźliwe treści