TANKA

Sylwia Aszendorf

TANKA

GORĄCY PIASEK
AFRYKA PIĘKNEM KUSI
UBOGIE ŻYCIE

 

MARTWE CIAŁO SŁONIA
JUŻ BEZ KOŚCI SŁONIOWEJ

Oceń ten tekst
Ocena czytelników: Niczego sobie 1 głos
Sylwia Aszendorf
Sylwia Aszendorf
Wiersz · 5 maja 2014
anonim