TY

Sylwia Aszendorf

TY

NAWET GDY JESTEŚ DALEKO
CZUJĘ CIĘ BLISKO
JAK TEN GORĄCY WIATR Z AFRYKI
OTULASZ MNIE SWOIM CIEPŁEM
PRZYPŁYWEM OCEANU MIŁOŚCI
DLA MNIE JESTEŚ

CHCIAŁABYM CIĘ KOCHAĆ NIEZMIENNIE
ZANURZYĆ SIĘ W KRYSZTAŁOWYM TWYM SERCU
ZATAŃCZYĆ Z TOBA NASZE ŻYCIE
OTULIĆ SIĘ NA ZAWSZE
GORĄCYM WIATREM Z AFRYKI.

Sylwia Aszendorf
Sylwia Aszendorf
Wiersz · 5 maja 2014
anonim