PARASOL MIŁOŚCI

Sylwia Aszendorf

PARASOL MIŁOŚCI

WSPÓLNĄ DROGĘ WYBRALI
WIECZNI KOCHANKOWIE
PRZED BURZAMI UCIEKALI
W MARZEŃ OTCHŁANIE

DESZCZEM SMUTKU OTULENI
ROZKOSZĄ CIAŁ ZŁĄCZENI
SŁOWAMI MIŁOŚCI OGRZANI 
IDĄ PRZEZ ŻYCIE ZA RĘKĘ

W DESZCZU

POD CZEWONYM PARASOLEM.

Sylwia Aszendorf
Sylwia Aszendorf
Wiersz · 6 maja 2014
anonim