UCHRONIĆ OD ZAPOMNIENIA
ZWARTYM SZEREGIEM
W ŁACHY UBRANE
BÓLEM I GŁODEM PRZEPEŁNIONE
ODARTE Z DUMY I GODNOŚCI
LUDZKIE SZKIELETY KROCZYŁY
CIERPIENIEM LOS ICH ZAPISANY
UJMĄ DLA CZŁOWIECZEŃSTWA
CZERWONY PŁASZCZYK
SYMBOL MIŁOŚCI
CHRONI JE OD ZAPOMNIENIA.
UCHRONIĆ OD ZAPOMNIENIA
Sylwia Aszendorf
Sylwia Aszendorf
Wiersz
·
7 maja 2014
-
Mithril...patetyczne brednie
-
zapach benzynyNie, ja również tego nie przetrawię.
-
kopia cesarza internetuBredzi to pan Mithril.