ZAPLĄTANY W SIDŁA

Sylwia Aszendorf

 

ZAPLĄTANY W SIDŁA

ZAPLĄTANY W SIDŁA
SWOJEJ DOSKONAŁOŚCI

CZŁOWIEK ZAPOMNIAŁ
ODRZUCIŁ PRAWDĘ

PODĄŻAJĄC ZA ŚWIATEM
ZABŁĄDZIŁ W TUNELU

NA KOŃCU DROGI
ŚWIATŁO ODNALAZŁ

WIECZNĄ MIŁOŚĆ.

Sylwia Aszendorf
Sylwia Aszendorf
Wiersz · 7 maja 2014
anonim
Usunięto 1 komentarz