ŻEGNAJ

Sylwia Aszendorf

ŻEGNAJ

CHCIAŁABYM CI POWIEDZIEĆ
ŻEGNAJ
LECZ ŻEGNAJ NIE ISTNIEJE
SMUTNE SŁOWO
KTÓRE WYMKNĘŁO SIĘ
Z KLATKI CIERPIENIA I ILUZJI

CHCIAŁABYM CI POWIEDZIEĆ
KOCHAM
RĘKA MOJA DOTYKA PIÓRA
BY NAPISAĆ TE SŁOWA
NA KARTCE MOJEGO BÓLU.

Oceń ten tekst
Ocena czytelników: Fatalny+ 3 głosy
Sylwia Aszendorf
Sylwia Aszendorf
Wiersz · 7 maja 2014
anonim