Literatura

ODDZIAŁ ZAMKNIĘTY (wiersz)

Sylwia Aszendorf

ODDZIAŁ ZAMKNIĘTY

ZAGUBIENI W SOBIE
PRZERAŻENI 
ODESZLI OD ŚWIATA
BY ZATOPIĆ SIĘ W ILUZJI

LUDZIE

ZAMKNIĘCI ZA KRATAMI
W BIAŁYCH KAFTANACH
NIKT ICH NIE ROZUMIE


fatalny 1 głos
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować i oceniać teksty
Zaloguj się Nie masz konta?   Zarejestruj się
Mithril
Mithril 8 maja 2014, 14:04
...paplanina
Ata
Ata 9 maja 2014, 16:30
czuć tutaj wrażliwość ale teksty podawane są zbyt dosłownie
Sylwia Aszendorf
Sylwia Aszendorf 10 maja 2014, 07:07
ATA DZIĘKUJE ZA KOMENTARZ LUBIĘ PISAĆ PROSTO...CHCĘ ABY MOJE WIERSZE TRAFIAŁY DO WSZYSTKICH ODBIORCÓW NIE TYLKO TYCH ,,WYBRANYCH,,
KAŻDY MA SWÓJ STYL...NIE LUBIĘ SIĘ KOPIOWAĆ NA INNYCH...A JAK TO W ŻYCIU BYWA NIE WSZYSTKO CO PIĘKNE MUSI SIĘ PODOBAĆ...POZDRAWIAM SERDECZNIE
przysłano: 8 maja 2014 (historia)

Inne teksty autora

EKSPLOZJA
Sylwia Aszendorf
CIEMNY KSIĄŻĘ
Sylwia Aszendorf
CISZA
Sylwia Aszendorf
POCAŁUNEK GWIAZDY
Sylwia Aszendorf
ODEBRALI MI
Sylwia Aszendorf
EKSTREMALNIE
Sylwia Aszendorf
IDŹ OBOK
Sylwia Aszendorf
więcej tekstów »

Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką prywatności.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.

Zgłoś obraźliwą treść

Uzasadnij swoje zgłoszenie.

wpisz wiadomość

współpraca