FANTAZJA

Sylwia Aszendorf

FANTAZJA

GDZIE MNIE ZABIERASZ
PRZYJACIÓŁKO
WIECZNIE CIEKAWA
PODRÓŻNICZKO

NASZ ŚWIAT BEZ WOJEN
CHCESZ POKAZAĆ
BEZ LUDZKICH CIERPIEŃ
ŻYCIE

PIĘKNEM PRZYRODY
SIĘ ZACHWYCAĆ
CZYSTYM POWIETRZEM
POODDYCHAĆ

Z KOTEM I PSEM
NA SPACER POBIEC
POD BIAŁĄ BRZOZĄ
USIĄŚĆ SOBIE

MUZYKI BACHA
DZIŚ POSŁUCHAĆ 
WYBRAĆ SIĘ Z MĘŻEM
NA DOBRĄ SZTUKĘ

CHOĆ TWOJE IMIĘ 
TO FANTAZJA
W RZECZYWISTOŚCI
TAK REALNE.

Sylwia Aszendorf
Sylwia Aszendorf
Wiersz · 9 maja 2014
anonim