Literatura

? (wiersz)

Stanley G

Dlaczego tyle zła w naszym świecie?

Dlaczego tyle wojen?

Dlaczego tyle głodujących?

Dlaczego tyle trupów?

Nie bój się. Wszystko będzie dobrze.

Przecież da się wygrać tylko miłością a nie karabinami.


niczego sobie 3 głosy
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować i oceniać teksty
Zaloguj się Nie masz konta?   Zarejestruj się
Ata
Ata 10 maja 2014, 15:42
kilka pytań, parę stwierdzeń, zero poezji.
Mithril
Mithril 10 maja 2014, 20:11
...nic tu
xminutka
xminutka 10 maja 2014, 23:35
cóż... wiek, lat 13, znamienne, ale gdzie ten wiersz? czytaj książki, czytaj wiersze, duużo czytaj.
Sylwia Aszendorf
Sylwia Aszendorf 11 maja 2014, 15:07
I TO O CZYM MÓWIĘ ZAWSZE...UCZMY SIĘ OD DZIECI...DLA MNIE TEN PRZEKAZ JEST SUPER <3
Janusz Gierucki
Janusz Gierucki 21 grudnia 2015, 17:54
Banalnie i egzaltowanie. A gdybyś zrobił tak:

"Nie bój się. Wszystko będzie dobrze.

Przecież wojny da się wygrać tylko karabinami.
A później będziemy śpiewać o miłości. " ?-)?
przysłano: 10 maja 2014 (historia)

Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką prywatności.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.

Zgłoś obraźliwą treść

Uzasadnij swoje zgłoszenie.

wpisz wiadomość

współpraca