?

Staszek G

Dlaczego tyle zła w naszym świecie?

Dlaczego tyle wojen?

Dlaczego tyle głodujących?

Dlaczego tyle trupów?

Nie bój się. Wszystko będzie dobrze.

Przecież da się wygrać tylko miłością a nie karabinami.

Oceń ten tekst
Ocena czytelników: Niczego sobie 3 głosy
Staszek G
Staszek G
Wiersz · 10 maja 2014
anonim
  • Janusz Gierucki
    Banalnie i egzaltowanie. A gdybyś zrobił tak:

    "Nie bój się. Wszystko będzie dobrze.

    Przecież wojny da się wygrać tylko karabinami.
    A później będziemy śpiewać o miłości. " ?-)?

    · Zgłoś · 8 lat temu
  • Sylwia Aszendorf
    I TO O CZYM MÓWIĘ ZAWSZE...UCZMY SIĘ OD DZIECI...DLA MNIE TEN PRZEKAZ JEST SUPER

    · Zgłoś · 10 lat temu
  • xminutka
    cóż... wiek, lat 13, znamienne, ale gdzie ten wiersz? czytaj książki, czytaj wiersze, duużo czytaj.

    · Zgłoś · 10 lat temu
  • Mithril
    ...nic tu

    · Zgłoś · 10 lat temu
  • Ata
    kilka pytań, parę stwierdzeń, zero poezji.

    · Zgłoś · 10 lat temu