chwilą..gdy już dzieciom zbraknie łez

Jarosław Baprawski

wielkie mi uczynisz pustki

sady się zakołyszą

opadną kwiaty

 

i to co zbiorę

niech nie porywa

dobry bóg cudownych

 

odcumuję

 

 

 

 

 

 

Oceń ten tekst
Ocena czytelników: Dobry 1 głos
Jarosław Baprawski
Jarosław Baprawski
Wiersz · 10 maja 2014
anonim