Literatura

Z internetowej dziupli (wiersz)

Cytra



nie udało mi się namalować zapachu ziół
ani opisać szczęścia
chyba nie umiałam się z nim obchodzić
porobiły mi się fałdki w głębi serca
z potrzeby drobnych radości uśmiecham się
do ludzi
unoszę się ponad ciało ponad czas
może to świadomość przyciągania uwagi
tak uskrzydla
to wam tak ćwierkam
zaszufladkowana od początku na szaro
wstyd zostawiłam w realu
nie wyprowadzajcie się z mojego pola widzenia
piszmy jak najdłużej

wy głową ja sercem
a może już lewą nogą


niczego sobie+ 7 głosów
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować i oceniać teksty
Zaloguj się Nie masz konta?   Zarejestruj się
Jollla
Jollla 12 maja 2014, 07:24
Proszę, proszę, jaka wyalienowana ;)
Mithril
Mithril 12 maja 2014, 09:30
"nie udało mi się namalować zapachu ziół
ani opisać szczęścia
chyba nie umiałam się z nim obchodzić"

tyle - reszta(?)...............................to dyrdymały
przysłano: 12 maja 2014 (historia)

Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką prywatności.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.

Zgłoś obraźliwą treść

Uzasadnij swoje zgłoszenie.

wpisz wiadomość

współpraca