Z internetowej dziupli

Cytra



nie udało mi się namalować zapachu ziół
ani opisać szczęścia
chyba nie umiałam się z nim obchodzić
porobiły mi się fałdki w głębi serca
z potrzeby drobnych radości uśmiecham się
do ludzi
unoszę się ponad ciało ponad czas
może to świadomość przyciągania uwagi
tak uskrzydla
to wam tak ćwierkam
zaszufladkowana od początku na szaro
wstyd zostawiłam w realu
nie wyprowadzajcie się z mojego pola widzenia
piszmy jak najdłużej

wy głową ja sercem
a może już lewą nogą

Oceń ten tekst
Ocena czytelników: Niczego sobie 7 głosów
Cytra
Cytra
Wiersz · 12 maja 2014
anonim
  • Mithril
    "nie udało mi się namalować zapachu ziół
    ani opisać szczęścia
    chyba nie umiałam się z nim obchodzić"

    tyle - reszta(?)...............................to dyrdymały

    · Zgłoś · 10 lat temu
  • Jollla
    Proszę, proszę, jaka wyalienowana ;)

    · Zgłoś · 10 lat temu