tego roku ma okazję poznać
anielską cierpliwość
wie że posiada wysunięty język
który pozwala objąć cierpienie
pierwszą próbą był chrzest
chciała uciec od zimnej wody
wierzgając nienaturalnie krótkimi nóżkami
wybiła z rytmu całą mszę
teraz obserwuje jak nie mogą usiedzieć w ławkach
rówieśnicy czekający by wymienić
ilość gadżetów na przyjęciu
kiedyś sama stanie się prezentem
dla pana
już wyciąga ręce do przytulenia
Dzięki, Iksie;)
Calvi, czemu nieistotne?