HAIKU
NOC CISZĄ TULI
GWIAZDY Z KSIĘŻYCEM GRAJĄ
MARZEŃ ETIUDĘ.
Sylwia Aszendorf
Wiersz
·
12 maja 2014
-
calvadosnoc, nocną- do odstrzału jeden wyraz
-
Sylwia AszendorfMASZ RACJĘ...DZIĘKUJĘ
-
kopia cesarza internetuSuper...