PRZYJACIEL CZAS

Sylwia Aszendorf

PRZYJACIEL CZAS

CZY MOŻNA ZMIENIĆ KIERUNEK WIATRU
KTÓRY ROZRYWA TWOJE SERCE
UGASIĆ SŁOŃCE WYPALAJĄCE OCZY
ZATRZYMAĆ CHWILĘ NATRĘTNEGO BÓLU

WODOSPADEM CIERPIEŃ PŁYNIE ŻYCIE
PRZEPLATANE CIEPŁĄ BARWĄ KOLORÓW
OBOK CIEBIE ZA RĘKĘ TWÓJ NAJLEPSZY
PRZYJACIEL CZAS.

Oceń ten tekst
Ocena czytelników: Fatalny+ 5 głosów
Sylwia Aszendorf
Sylwia Aszendorf
Wiersz · 13 maja 2014
anonim