KLATKA MIŁOŚCI

Sylwia Aszendorf

KLATKA MIŁOŚCI

ZAMKNIĘTA W KLATCE
PRZERAŻONA

ZŁYM SŁOWEM PIĘŚCIĄ
WCIĄŻ KARMIONA

SWOJEJ GODNOŚCI
POZBAWIONA

MYŚLĄ I SERCEM
OPUSZCZONA

NA SKRZYDŁACH BÓLU
ODFRUNĘŁA

KU WOLNOŚCI

KOBIETA
MATKA
ŻONA

Oceń ten tekst
Ocena czytelników: Słaby 5 głosów
Sylwia Aszendorf
Sylwia Aszendorf
Wiersz · 14 maja 2014
anonim