KLATKA MIŁOŚCI
ZAMKNIĘTA W KLATCE
PRZERAŻONA
ZŁYM SŁOWEM PIĘŚCIĄ
WCIĄŻ KARMIONA
SWOJEJ GODNOŚCI
POZBAWIONA
MYŚLĄ I SERCEM
OPUSZCZONA
NA SKRZYDŁACH BÓLU
ODFRUNĘŁA
KU WOLNOŚCI
KOBIETA
MATKA
ŻONA
KLATKA MIŁOŚCI
Sylwia Aszendorf
Sylwia Aszendorf
Wiersz
·
14 maja 2014