Nie cały lecz pół
prze-połowiony komu w oczy
patrzy a komu nie patrzy
Co mu w oko
liczności liter
którym
ułożył siebie na kanapce
Rym w tym wersie siebie zatrze
Komu zakola na głowie komu
głowa za kola -
na ławeczce który szlak
je przecina i trafia
Powiesz że tobie krzykniesz
znowu - skądże powiesz
że to be
tego się nie dotyka
To nie słowa
a półliterówki
Ornot
gilli-killi
gilli-killi
Wiersz
·
15 maja 2014
ale generalnie bardzo lubię literaturę brzydką, bardzo :)