Oponować można,
ale ile,
czasami lepiej już
nie reagować.
Chociaż, czy ja wiem,
czy to dobrze
nie reagować na zło,
albo nie cieszyć się
z tego, co dobre.
Ale niech każdy zna
swoje siły
i konsekwencje ich
użycia,
ale i zaniechania.
Oponować można
abojawiem
abojawiem
Wiersz
·
16 maja 2014