obuwie jest hotelem dla stóp
dlatego tworzę warunki
by mogły swobodnie kraść kroki
oglądam języki
wzmacniam fleki
pielęgnuję wyściółki
zauważyłem obdarty nosek
szpilki ze złamanym obcasem
podczas pogawędki z właścicielką
która utraciła pewność siebie
co noc jej bucik
obejmuje ranne pantofle
gdy zaczęła spóźniać się po odbiór
samo odniesienie do działu obuwniczego może być, tak to żartobliwie odebrałam
Bosa, Calvi, dajcie pyska;)