Edie Sedgwick

Jacek JacoM Michalski

na zdjęciach blednie

jak ślad pary na szybie

 

jest młodsza ode mnie

umarła zanim się urodziłem

Oceń ten tekst
Jacek JacoM Michalski
Jacek JacoM Michalski
Wiersz · 17 maja 2014
anonim