Edie Sedgwick

Jacek JacoM Michalski

na zdjęciach blednie

jak ślad pary na szybie

 

jest młodsza ode mnie

umarła zanim się urodziłem

Jacek JacoM Michalski
Jacek JacoM Michalski
Wiersz · 17 maja 2014
anonim