PAMIĘTAM PIERWSZE ŚWIATŁO
PRZENIKLIWY CHŁÓD
TAK CIĘŻKO BYŁO SIĘ PRZEDOSTAĆ
DO TEGO ŚWIATA WRÓT
ZIMNO ! CZUJĘ DRESZCZE
PRZERAZLIWY STRACH
CZYJEŚ OBCE RĘCE
TWOJEGO DOTYKU
BRAK
PO CHWILI BICIE SERCA
TAK DOBRZE MI ZNANE
TWOJE CZUŁE RĘCE
MIŁOŚCIĄ PRZEPEŁNIONE.
PAMIĘĆ DZIECKA
Sylwia Aszendorf
Sylwia Aszendorf
Wiersz
·
17 maja 2014
-
kopia cesarza internetuJak ważna jest bliskość drugiej osoby...