spotkałem dzisiaj pięć niedoszłych narzeczonych
ból tym większy że spodobało im się stać pod jednym drzewem
wyobrażacie sobie
pięć historii z pustką w tle na sekundę kwadrat
wynik?
zachciałem wyglądać jak shane macgowan żeby
mieć usprawiedliwienie zamiast wideł w plecach
mocne postanowienie poprawy podzieliłem na pięć kulek
jak chleb zagnieciony z pajęczyną i gorzką śliną
wetknąłem w tyleż powidłowych ran
błąd
czarna polewka poszła mi z nosa
Muszę zapamiętać, żeby na imprezy masowe chodzić w papierowej torbie na głowie...
a torba papierowa, może się przydać - w samolotach się przydaje :-)
i nie ma jak w powidłach - fakt po nich to tylko dziury w plecach
a z drugiej strony może owych kobiet nie warto żałować- wersja optymistyczna