w rzeczy samej smutny erotyk

Kuba Nowakowski

spotkałem dzisiaj pięć niedoszłych narzeczonych

ból tym większy że spodobało im się stać pod jednym drzewem

wyobrażacie sobie

pięć historii z pustką w tle na sekundę kwadrat

wynik?

zachciałem wyglądać jak shane macgowan żeby

mieć usprawiedliwienie zamiast wideł w plecach

 

mocne postanowienie poprawy podzieliłem na pięć kulek

jak chleb zagnieciony z pajęczyną i gorzką śliną

wetknąłem w tyleż powidłowych ran

 

błąd

czarna polewka poszła mi z nosa

Oceń ten tekst
Ocena czytelników: Dobry 7 głosów
Kuba Nowakowski
Kuba Nowakowski
Wiersz · 18 maja 2014
anonim
  • anonim
    Anonimowy Użytkownik
    Ciekawe

    · Zgłoś · 10 lat temu
  • punkleks
    znam ten ból...

    · Zgłoś · 10 lat temu
  • calvados
    odpowiem przekornie- niech żałują (one)
    a z drugiej strony może owych kobiet nie warto żałować- wersja optymistyczna

    · Zgłoś · 10 lat temu
  • Tessa5544
    Kuba dziękuję........ powiedziałeś to o czym pomyslałam

    · Zgłoś · 10 lat temu
  • gilli-killi
    Interesująca opowieść. Aż boję się pomyśleć, co by było.

    · Zgłoś · 10 lat temu
  • zapach benzyny
    Surrealistyczne natężenie bólu - duże skupisko.

    · Zgłoś · 10 lat temu
  • Mithril
    zapomniały lamp oliwnych?

    a torba papierowa, może się przydać - w samolotach się przydaje :-)
    i nie ma jak w powidłach - fakt po nich to tylko dziury w plecach

    · Zgłoś · 10 lat temu
  • Kuba Nowakowski
    Historia prawdziwa, choć przerysowana. Trzy stały.
    Muszę zapamiętać, żeby na imprezy masowe chodzić w papierowej torbie na głowie...

    · Zgłoś · 10 lat temu