Nadzieja i wiara pomaga im żyć
O lepszym świecie ciągle śnić
O ludziach co wiedza dokąd mają iść
By ze szczęścia czerwone wino pić
Maja nadzieje ze stanie się cud
I wypełni ich rzycie radością pięknych słow
Które zamienia piekło w raj
Boże to wszystko im daj
Bo jak na razie
Stoją w bramach licząc na cud
By przechodni podzielili się znów
By nadzieja i wiara pozwoliła im żyć
A nie tylko o tym śnić.