Edna Krabappel

Potisz

na tablicy obwieszczał twój koniec
sprawca surowych kar za spóźnienie

 

ciało nie było rysunkowe
podpowiadała wyobraźnia

 

co robiłaś po godzinach
kiedy przestawałaś myśleć o fryzurze
głęboko wzdychać podczas rozpinania koszulki
gdy pojawiał się najbardziej karykaturalny nauczyciel

 

tak trudno uciec od klisz
animowanego grobu

Potisz
Potisz
Wiersz · 19 maja 2014
anonim
  • guccilittlepiggy
    jak w serii slajdów: next, next, bez zatrzymywania, next, żeby chociaż wtf, next, a ten tekst był gdzieś pomiędzy, next

    · Zgłoś · 10 lat
  • Potisz
    Jąkasz się?

    · Zgłoś · 10 lat