Literatura

most (wiersz)

kerrang

( chłodno, ciemno, klimatycznie...- przyp. Szluger)
chłodna noc
przez mgłę przebijało
zimno stali
zimno betonu ...
imponującej struktury
pod nami drzewa i rzeka
szumiały smutną melodię

wspaniałe pół-słodkie wino
tańczyło z papierosami
tak cicho ...

niespodziewanie poczułem się sam
nadal słuchałem twej opowieści

..
jestem zimny jak
beton i stal
..
musimy tu wrócić
mgła wydarła mi duszę
i nic nie jest już ważne
chyba że to miejsce
i noc

słaby+ 7 głosów
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować i oceniać teksty
Zaloguj się Nie masz konta?   Zarejestruj się
przysłano: 28 sierpnia 2001

Inne teksty autora


kerrang
paranoja
kerrang
alko
kerrang
paranoja
kerrang
czasami czuję
kerrang
zachwianie
kerrang
więcej tekstów »

Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką prywatności.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.

Zgłoś obraźliwą treść

Uzasadnij swoje zgłoszenie.

wpisz wiadomość

współpraca