koło z siedmioma szprychami
stuka o bruk
tylko zakłamani są wolni
dla reszty pokuta lub przepaść
asceta od urodzenia
nie przeżyje dzieciństwa
saligia
Jacek JacoM Michalski
Jacek JacoM Michalski
Wiersz
·
20 maja 2014
-
szanta - Edyta Ślączka-Poskrobkowiersz czytelny i jednoznacznie interpretowalny aczkolwiek nie taki zły. Tylko ostatnie dwa wersy, czy ja wiem... budzą niedowierzanie ;)
-
calvadosza prosto
-
Mithrilmilitarnie....................się zrobiło lub bosh`owsko