NARESZCIE ŻYJĘ

Sylwia Aszendorf

NARESZCIE ŻYJĘ

OTRZYMAŁAM OD ŻYCIA
WIELE RÓŻNYCH DNI
TYCH CENNYCH I TYCH
BOLESNYCH CHWIL

STARAŁAM SIĘ BYĆ
ZAWSZE WESOŁA
WIERZĄC ŻE ROLA ŻYCIA
SIĘ ZMIENIA

KOCHAŁAM MOCNO
CAŁĄ SOBĄ
PŁAKAŁAM RZEWNIE
DO GRANIC BÓLU

UPADŁAM I ZATRACIŁAM
POWSTAŁAM I OBUDZŁAM 
Z DŁUGIEGO SNU
NARESZCZIE JESTEM

ŻYJĘ !

Oceń ten tekst
Ocena czytelników: Niczego sobie 1 głos
Sylwia Aszendorf
Sylwia Aszendorf
Wiersz · 21 maja 2014
anonim