poza

Ata

zredagowane by żaden lapsus

nie zaburzył stanu skupienia

 

ale kropki mimowolnie

rozrastają się w plamy

 

wiersze

 

kolejny afisz

nie zgadzających się

na świat

 

ludzkiej ucieczki w

piękniej lub mroczniej nigdy

pomiędzy

Ata
Ata
Wiersz · 21 maja 2014
anonim
  • Mithril
    "ludzkiej ucieczki w
    piękniej lub mroczniej nigdy
    pomiędzy"............................ ten przykład
    daje przestrzeń

    ......................jednak :-)

    · Zgłoś · 10 lat
  • Ata
    ok, dziękuję :)

    · Zgłoś · 10 lat
  • calvados
    bardzo to ogólne, choć metaforyczne, lubię jak poetycko coś opisujesz, wtedy mogę się delektować, może w tym wierszu za dużo filozofii, nie chcę Cię skrzywdzić oceną, jeśli subiektywnie nie odpowiada mi treść, a wiersz jest technicznie dobry

    · Zgłoś · 10 lat
  • guccilittlepiggy
    przedostatnia zbyt nomen omen afiszowa jak dla mnie,
    ale poza tym ok

    · Zgłoś · 10 lat