jeszcze przed dzwonkiem
byliśmy przygotowani by zająć miejsce
nieuważnych którzy nie powinni przejść
rekrutacji
rodzice dopasowali hełmy
odświętne mundury
w ręce włożyli prawdziwe pistolety
tymczasem sami zaczęli układać pieśni
nauczymy się umierania
nim wyjadą pierwsze rozśpiewane autobusy
nim wyjadą pierwsze rozśpiewane autobusy"
Z tym się nie zgadzam
Po za tym - ciekawy