MOJA POŁOWA

Sylwia Aszendorf

 

JESTEŚ CZĘŚCIĄ MNIE
ODDYCHAMY SOBĄ
SPLECENI MIŁOSNYM UŚCISKIEM
ROZKOSZĄ MOJEGO DNIA I NOCY
SENSEM ŻYCIA
UŚMIECHEM NA TWARZY
ŁZĄ RADOŚCI I SMUTKU
WIERNYM TOWARZYSZEM
W TEJ ZIEMSKIEJ PODRÓŻY
TY
MOJA LEPSZA POŁOWA.

Oceń ten tekst
Sylwia Aszendorf
Sylwia Aszendorf
Wiersz · 25 maja 2014
anonim