PARYŻ

Sylwia Aszendorf

 

PARYŻ MIASTO SZTUKI
MIASTO ZAKOCHANYCH
INSPIRUJĄCO PIĘKNY 
CHCIAŁABYM ODWIEDZIĆ CIĘ Z NIM
SPACEROWAĆ PO POLACH ELIZEJSKICH
ZA RĘKĘ PO LUWRZE
PATRZEĆ W GWIAZDY Z WIEŻY EIFFLA
POCAŁOWAĆ POD KATEDRĄ NOTER DAME
I POWIEDZIEĆ KOCHAM CIĘ

Sylwia Aszendorf
Sylwia Aszendorf
Wiersz · 25 maja 2014
anonim