barak lub pałac jeden chuj
dach nad głową odmiana jaskini
tyle wyprutych żył
za kolumny lustra kandelabry
najwięcej pod stopą póki w ruchu
a ostatnie schronienie na metr szerokie
świat jest światem głupców
wszyscy się potykamy
dla niektórych
to nie tylko przypadki