DZIĘKUJĘ CI MAMO

Sylwia Aszendorf

 

TAKĄ MŁODĄ BYŁAŚ
GDY MNIE URODZIŁAŚ
OJCA NIE KOCHAŁAŚ
WIELE WYCIERPIAŁAŚ

LECZ DZIELNIE WALCZYŁAŚ
O KAWAŁEK CHLEBA
DZIĘKI TWOJEJ PRACY
SZKOŁĘ UKOŃCZYŁAM

DZIECI MI CHOWAŁAŚ
GROSZA DOKŁADAŁAŚ
I CHOĆ SŁOWA ,,KOCHAM,,
Z TWYCH UST NIE ZAZNAŁAM

WIEM ŻE CÓRKĄ JEDNĄ
ZAWSZE POZOSTANĘ
ZA CAŁĄ TWĄ DOBROĆ
DZIĘKUJĘ CI MAMO.

 

Sylwia Aszendorf
Sylwia Aszendorf
Wiersz · 26 maja 2014
anonim
  • Ir
    Właśnie przed chwilką pomyślałam, że powinien być wysyp wieszyków o mamuni...no i jest. Tylko, powiem Ci, że wstydziłabym się coś takiego / tzn w tak beznadziejnym stylu/napisać dla mojej Mamy.

    · Zgłoś · 10 lat
  • Sylwia Aszendorf
    TY JESTEŚ TY A JA JESTEM JA...NIE WIDZĘ TU POWODU DO WSTYDU A WRĘCZ PRZECIWNIE

    · Zgłoś · 10 lat
  • Jacek Stawarski
    Bardzo ładne życiowe ,prawdziwe pozdrawiam

    · Zgłoś · 10 lat
  • Jacek Stawarski
    Bardzo ładne życiowe ,prawdziwe pozdrawiam Sylwio nie zwracaj uwagi na te proste komentarze ,czytelnicy z dołu nigdy tego nie zrozumieją ,,,,,POZDRAWIAM

    · Zgłoś · 10 lat