Literatura

Zapomnienie (wiersz)

abojawiem

Zapomnienie,
kiedy czegoś ważnego,
to jest to danina
płacona Bogu,
czy(li) naturze.
No i to jest to,
co diabli biorą
(nawet jeśli to samo
idzie w diabły).
Kto więc wie,
czy nie lepiej już
zapomnieć się
(na zawsze),
niźli zapomnieć coś
(na trochę).


przysłano: 27 maja 2014 (historia)

Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką prywatności.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.

Zgłoś obraźliwą treść

Uzasadnij swoje zgłoszenie.

wpisz wiadomość

współpraca