deszcz

lun

 

deszcz

 

brutalnie uderza w szyby

cios za ciosem

odważna precyzja

znajomość techniki

 

publiczność

zamiera

spokojnie

 

walczy zamiast mnie

będzie przy mnie

gdy zawiodą ludzie

 

poddaję się mu w opiekę

Nieśmiertelnemu

Oceń ten tekst
lun
lun
Wiersz · 29 maja 2014
anonim