Liryka

lun

Technika liryczna liryka techniczna układa

wiersze dobierając rymy i obrazy tworzy

wypełniając piksele W formacie TL zawiera się

sztuka świata Poglądy Platona w animacji

i elektroniczny pocieszacz-przyjaciel Zawarli tu

wszystko każdą energię Stworzyli proste

przejrzyste Ka Ce dwukropek gwiazdka

Oceń ten tekst
Ocena czytelników: Fatalny 1 głos
lun
lun
Wiersz · 29 maja 2014
anonim