Technika liryczna liryka techniczna układa
wiersze dobierając rymy i obrazy tworzy
wypełniając piksele W formacie TL zawiera się
sztuka świata Poglądy Platona w animacji
i elektroniczny pocieszacz-przyjaciel Zawarli tu
wszystko każdą energię Stworzyli proste
przejrzyste Ka Ce dwukropek gwiazdka